По плодовете им ще ги познаете

плодове

По плодовете им ще ги познаете

Плодовете, които предпочита човек, също могат да разкрият нещо за неговата личност.
    Череши? Трудно изразявате емоциите си. Любимият ви обожава праскови? Попаднали сте на страстен любовник. Ето какво още казват плодовете:
 
Ананас
Бързо вземате решения и още по-бързо пристъпвате към изпълнението им. Проявявате смелост при промяна на кариерата, ако това ви е от полза. Имате изключителни организационни умения и не се плашите от мащаба на задачите, които трябва да свършите.
Самоуверена личност, която същевременно е честна и справедлива в отношенията си с другите. Въпреки, че нямате дарба да създавате лесно приятелства, те остават за цял живот. Рядко, ако не и никога, допускате романтични увертюри. Партньорът ви често е впечатлен от вашите качествата, но разочарован от начина, по който (не) показвате чувствата си.

Банан
Сантиментална личност! Любвеобилни, нежни, топли и състрадателни – такива са почитателите на банана. Често им липсва увереност в себе си и по природа са доста притеснителни. Хората често се възползват от тяхното добродушие и очевидна уязвимост.
“Бананите” обожават партньора си по всякакъв начин – както заради душевната, така и заради външната красота. Поради характера си те винаги създават отношения, които са много хармонични.

Грозде
Като цяло учтиви хора, но бързо “палят”. Минава им обаче също толкова бързо. Ценят красотата във всичките й форми. Популярни са заради общителната си натура.
Тези хора определено имат вкус към живота и обичат всичко, което правят – от начина, по който се обличат, до ежедневните задачи всичко ги въодушевява. Партньорът им трябва да споделя тяхната жизненост.

Круша
Ако се съсредоточат върху нещо, могат да го направят успешно, но когато се проточи, те се разсейват и се затрудняват да го завършат с началния си ентусиазъм.
Любителите на круши искат да знаят резултата от усилията си почти веднага. Падат си по интелектуалните предизвикателства и задълбочените дискусии. Често са неуморими, “високочестотни” личности, които бързо се въодушевяват и установяват приятелски отношения, но поддържането на тези връзки не им се удава лесно.

Манго
Любителят на мангото е личност, с която се съобразяват. Често това са хора, които имат ясни виждания и да им се повлияе не е лесна работа.
Те имат склонност да се проявяват като екстремисти, с категорично мнение за това, което харесват или не харесват. Обичат да контролират ситуациите. Харесва им да бъдат въвличани в интелектуални предизвикателства.
Изключително силни навън, те обаче са като котенца, когато са с партньора си. С любовта на техния живота са много сговорчиви и отстъпчиви, а проявите на силната си воля оставят за другите.

Папая
    Наистина безстрашни хора, които се справят с лекота в живота. Мислят задълбочено за нещата, които правят. Притежават чувство за хумор, което, заедно с щедрата им натура, ги прави любимци на много хора.
Постигат много в професионален план, като че ли са “му хванали цаката” как да бъдат на точното място в точното време. Обичат да се срещат с нови хора и да виждат нови места винаги, когато могат.
Чувството им за хумор е онова нещо, което привлича към тях противоположния пол повече от всичко друго. Просто е неустоимо!

Портокал
    Говори за човек, който съчетава търпението със силата на волята. Тези хора обичат да правят нещата бавно, но много последователно и докрай, като изобщо не се притесняват от многото работа.
Същевременно са по-скоро срамежливи, но са верни приятели, на които може да се има доверие. Имат усет към естетиката.
Почитателите на портокали избират партньора си внимателно и с мисъл. Обичат от цялото си сърце и не харесват временните неща. Избягват конфликтите на всяка цена.

Праскова
    Също като сочната праскова, която обожават, тези хора обичат сока на живота и сочната му зрялост. Те са приятелски настроени, доста прями и честни, което само ги прави още по-чаровни.
Бързо прощават, бързо забравят и наистина ценят приятелството. Притежават независимост и амбиция, а това им помага да постигат целите си.
Любителите на сочния плод са идеални любовници – пламенни и страстни, но са честни и верни в любовта. Същевременно те не обичат да излагат на показ страстта си.

Череша
    Ако черешите са любимия ви плод, животът не винаги е толкова сладък за вас. Често имате върхове и спадове, особено в професионален план, като виждате, че не печелите достатъчно.
Имате богато въображение и често участват в творчески проекти. Много честен и лоялен партньор, за когото изразяването на чувствата обаче не е лесно.
Домът е раят за “черешите” и за тях най-голямата радост е да бъдат обградени от семейството и любимия си.

Ябълка
    Те са за екстравагантните, импулсивните и отворените хора, които понякога дори “проявяват характер”. Въпреки че не са най-организираните, от тях става много добри ръководители.
Хората с ябълките движат нещата напред и могат да предприемат бързи действия в повечето ситуации. Обожават да пътуват. Излъчват обаятелност и чар, когато са с партньора си. Притежават ентусиазъм за живот, който други не могат дори да си представят.

Източник: www.netinfo.bg

Оставете коментар

↑ нагоре ↑